Een overzicht van onze

Bevallingsbaden

U vindt hier een uiteenzetting van onze diverse Febromed Active Birth Pool bevallingsbaden. Bij de ontwikkeling van onze verlosbaden wordt de nieuwste kennis, ervaring en know-how omtrent de onderwatergeboorte doelmatig omgezet in de praktische uitvoering van het verlosbad. Het bevallingsbad kan vanzelfsprekend ook gebruikt worden als relaxatiebad. Het biedt geborgenheid aan de moeder in wording, en dankzij de grote, vlakke bodem is er voldoende ruimte voor ontspanningsoefeningen. Comfort, veiligheid, en hygiëne staan bij onze bevalbaden hoog in het vaandel.

Piscine de livraison CombiPool

Bevallingsbad CombiPool®

Het Febromed bevallingsbad type Combipool® is niet alleen wat betreft het design uniek. In dit bad zijn alle ervaringen van de afgelopen decennia samengebracht. De Combipool® combineert de voordelen van de diverse verlosbaden en is het absolute top model van de Febromed bevallingsbaden.
Lees meer

Bevallingsbad Nova-Relax®

Het Nova-Relax® bevallingsbad is een arbeidsinstrument en filosofie tegelijkertijd. De optimale vormgeving, de aaneensluiting van elementen en de optimaal afgestemde toebehoren bieden de barende vrouw het hoogste comfort, veel bewegingsvrijheid en zekerheid.
Lees meer

Bevallingsbad Oceanis®

Het bevallingsbad type Oceanis® is het grootste in ons assortiment. De Oceanis® kenmerkt zich onder andere door de ergonomisch gevormde ronde kuip en een maximale waterinhoud van 650 liter. Uiteraard wordt dit bevallingsbad ook met een trapje geleverd.
Lees meer

Wist u dat?

Medipax heeft inmiddels een veelvoud aan bevallingsbaden geleverd in de Benelux

Maxima Medisch Centrum Veldhoven

Vier borstvoedings- en buidelstoelen naar volle tevredenheid intensief in gebruik.

AZ Sint-Jan Brugge

Al jaren maken wij naar tevredenheid gebruik van de Variotrac® en de Duoetto® in combinatie met het verlosbad.

AZ Delta Roeselaere – België

Al jaren met groot genoegen de twee Generosa bevallingsbaden, twee Variotrac’s® met plafondbevestiging, de Duoetto® en diverse borstvoedingsstoelen in gebruik.

Een greep uit

Ons klantenbestand

Infinity

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring

Wist u dat?

Wij kunnen ook uw verloskamer volledig inrichten