Een overzicht van onze soorten

Bevallingsstoelen en andere stoelen

Samen met de partner bevallen op een aangename en comfortabele manier. Met gymnastische oefeningen voor het ontspannen van de buik- en bekkenbodemspieren beginnen de voorbereidingen voor een zachte geboorte in een ontspannen atmosfeer. Onze bevallingsstoelen zijn op deze filosofie gebaseerd en ontwikkeld.

Daarnaast vindt u hier een uiteenzetting van onze diverse uitvoeringen van de borstvoedings- en buidelstoelen.

Borstvoedingsstoel – buidelstoel versie STNEO

De borstvoedings- en buidelstoel is in samenwerking met een aantal vooraanstaande Duitse medici en speciaal voor medisch gebruik (ziekenhuizen) ontwikkeld. Hierbij heeft gebruiksgemak voor zowel moeder als verplegend personeel en hygiëne een essentiële rol gespeeld.

Lees meer

Duoetto® bevallingsstoel

In de ontsluitingsfase tussen de weeën door bieden de vele gebruiksmogelijkheden van de Duoetto® optimale ontspanning. De Duoetto® is geschikt om te gebruiken bij een reeds bevestigde liaan.

Lees meer

Multitrac® bevallingsstoel

Met gymnastische oefeningen voor het ontspannen van de buik- en bekkenbodemspieren beginnen de voorbereidingen voor een zachte geboorte in een ontspannen atmosfeer. De Multitrac® is geschikt om op iedere plaats te gebruiken door de geïntegreerde liaan.

Lees meer

Dullstein® baarkruk

De Dullstein® baarkruk is een comfortabele kruk met een prettige zit voor de barende vrouw. Dit komt door o.a. de beklede zitting, die zacht en niet koud aanvoelt.

Lees meer

Combitrac® bevallingsstoel

Het is een compact, multifunctioneel, uit verschillende elementen opgebouwd bevallingssysteem ZONDER rugleuning op het zitgedeelte voor de partner.

Lees meer

Pelvitrac® bevallingsstoel

Met gymnastische oefeningen voor het ontspannen van de buik- en bekkenbodemspieren beginnen de voorbereidingen voor een zachte geboorte in een ontspannen atmosfeer.

Lees meer

Pelviball®

Het unieke aan de Febromed Pelviball® is dat deze ontspanningsbal is bevestigd op een metalen bodemplaat.

Lees meer

Wat zeggenProfessionals over ons

Vier borstvoedings- en buidelstoelen naar volle tevredenheid intensief in gebruik

Maxima Medisch Centrum Veldhoven

Astrid Osagiator

Afdeling NICU

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.