Febromed 1995 – 2018: één van de grootste inrichters van verloskamers

27 februari 2018

Sinds 1995 produceert en verkoopt de firma Febromed producten voor, voornamelijk, de inrichting van verloskamers en kraamafdelingen.

Begonnen met de bevallingsstoelen, uitgebreid naar de borstvoeding- buidelstoel en zwenkbare draaiarmen en, na jarenlange verkoop van bevallingsbaden, inmiddels ook een bevalbad uit eigen productie. Conform de hoge kwaliteitseisen die Febromed stelt (DIN ISO 9001 en DIN ISO13485 gecertificeerd) aan zijn producten. En met het streven om de kwaliteit van de producten iedere keer weer, waar mogelijk, te verbeteren en het productassortiment uit te breiden, kunnen we met gepaste trots melden dat er inmiddels 500 stuks van de borsvoedings- en buidelstoelen zijn verkocht binnen Europa. Daarnaast zijn er, van de vorm van het NovaRelax® bevallingsbad, inmiddels 800 stuks aan ziekenhuizen binnen Europa verkocht en geplaatst.

Wij, als Medipax, voelen ons dan ook bevoorrecht dat wij reeds vanaf 2001 dit prachtige bedrijf mogen vertegenwoordigen in de Benelux! Samen bedenken, ontwikkelen en op de markt introduceren van zich onderscheidende kwaliteit…

http://www.febromed.de