Een overzicht van onze

GetUp® ondersteuning

De GetUp® ondersteuning is een draaibare zwenkarm speciaal ontworpen voor de afdeling radiologie. Het product is voordelig voor zowel de patiënt, door het bieden van autonomie tijdens het aannemen van verschillende posities, als het zorgpersoneel, door het bieden van een ergonomisch verantwoorde werkhouding en het mogelijk maken van een betere mentale ondersteuning van de patiënt in kwestie. De GetUp® is een maatwerkoplossing waardoor deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is.

GetUp® voor radiologie

De GetUp® is een draaibare zwenkarm speciaal ontwikkeld voor de afdeling radiologie. De toepassing die in de basis voor de verloskamer is ontstaan blijkt nu ook een belangrijke rol te kunnen vervullen als ondersteuning van de patiënt bij een röntgenonderzoek of MRI-Scan.
Lees meer
GetUp® voor radiologie - multilift

GetUp® voor radiologie – multilift

De GetUp® type multilift is een speciale verzwaarde uitvoering van het GetUp® systeem waardoor er een combinatie tussen een modern tilsysteem en tilhulp ontstaan is. Deze toepassing kan zowel bij röntgenonderzoek, MRI-scan of stralingstherapie toegepast worden.
Lees meer

Sint-Vincentius Ziekenhuis Deinze

Wij maken veel gebruik van de door ons aangeschafte Combitrac®.

ZNA Middelheim Antwerpen

Zeer tevreden met de 12 op maat gemaakte statische haken voor het ziekenhuis.

AZ Delta Roeselaere – België

Al jaren met groot genoegen de twee Generosa bevallingsbaden, twee Variotrac’s® met plafondbevestiging, de Duoetto® en diverse borstvoedingsstoelen in gebruik.

Een greep uit

Ons klantenbestand

Woosh

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring