Over Medipax

Medipax is inmiddels ruim 20 jaar actief als exclusieve vertegenwoordiging binnen de Benelux van de Duitse firma Febromed,  één van de grootste inrichters van verloskamers binnen Europa en ook reeds daar buiten.
Bovendien zijn we sinds januari 2019 uw officiële contactpersoon en leverancier in de Benelux van Active Birth Pool bevallingsbaden.

Febromed ontwerpt en produceert sinds 1995 inrichtingen voor verloskamers, materniteit/kraamafdeling,  afdeling neonatologie en sinds een aantal jaren ook voor de afdeling radiologie en oncologie.
Active Birth Pools produceert sinds 32 jaar kwalitatief hoogwaardige bevallingsbaden waarvan er inmiddels duizenden wereldwijd in gebruik zijn.

Hoge kwaliteit producten en inrichting

Medipax stelt buitengewoon hoge eisen aan de kwaliteit van de door haar te leveren producten zoals bevallingsbaden, bevallingsstoelen en overige hulpmiddelen op het gebied van functionaliteit, ergonomie, hygiëne en veiligheid. Alle producten die wij leveren zijn daarom volledig CE- en ISO gecertificeerd. Indien gewenst lichten wij dit graag persoonlijk aan u toe.

Wat wij van onze producten verwachten mag u ook van ons, als leverancier, verwachten.  Daarom zijn al onze producten in nauwe samenwerking en overleg  met de mensen van de werkvloer binnen de ziekenhuizen ontwikkeld.

Deze ontwikkeling staat niet stil : ook met u denken wij mee en ontwikkelen wij door!

Wat zeggenProfessionals over ons

Vier borstvoedings- en buidelstoelen naar volle tevredenheid intensief in gebruik

Maxima Medisch Centrum Veldhoven

Astrid Osagiator

Afdeling NICU

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.