Een overzicht van onze

Overige hulpmiddelen

Onderstaande producten zijn overige hulpmiddelen speciaal ontwikkeld voor een uitbreiding van de inrichting van uw verloskamer. De hulpmiddelen kunnen zowel individueel als in combinatie met andere productgroepen gebruikt worden.

AZ Sint-Jan Brugge

Al jaren maken wij naar tevredenheid gebruik van de Variotrac® en de Duoetto® in combinatie met het verlosbad.

Máxima MC Veldhoven – Active birthpool sinds 12-2021

Na vele jaren partussen begeleid te hebben in een standaard hoog-laag bad, was het tijd voor een nieuwe badkamer met een heus bevalbad. Al snel kwamen we uit bij Medipax: hier kregen we duidelijke informatie over de verschillende baden.
Met een aantal collega’s een heus mini onderzoekje gedaan naar het voor ons, beste bevalbad. Dit werd de active birthpool. Een mooi, ruim bad voorzien van verschillende opties om de barende het tijdens de contracties zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals verschillende levels in het bad waar de contracties opgevangen kunnen worden, de mogelijkheid om in bad op verschillende houdingen te starten met het uitdrijvingstijdperk en dit alles voorzien van een rustgevend verlichting. Voor ons is er naast alle voordelen 1 enkel nadeel en dat is dat het bad diep is, zowel tijdens de bevalling als nadien met de schoonmaak. Conclusie: wij zijn blij met het door ons gekozen bad, inmiddels zijn er al veel kinderen in geboren en we hopen dat er nog vele zullen volgen.

Sint-Vincentius Ziekenhuis Deinze

Wij maken veel gebruik van de door ons aangeschafte Combitrac®.

Een greep uit

Ons klantenbestand

Woosh

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring