15 september 2022

Vertegenwoordiging Medipax Hoofdvroedvrouwencongres 2022

Aankomende donderdag 22 september 2022 zal het tweedaagse Hoofdvroedvrouwencongres in Knokke-Heist plaatsvinden. Dit symposium, georganiseerd door de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen (VBOV), zal op donderdag 22 september bijgewoond worden door de produktspecialisten van Medipax. Zij zullen u graag verder willen informeren over de nieuwste kennis en know-how omtrent de onderwatergeboorte. Ook zal er een unieke introductie van het absolute top model van de Febromed bevallingsbaden; ‘de Combipool®’ plaatsvinden.

Dit allernieuwste bad biedt een combinatie tussen uniek design, hoogstaande kwaliteit en optimale comfort in één verlosbad. Het bad is zowel voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen als van een brede badrand (100 mm), waardoor zowel een optimale houvast voor de barende vrouw als een ultieme ondersteuning voor de voedvrouw geboden wordt.

Het belang van deze ondersteuning en de daarbij horende ergonomisch verantwoorde werkhouding voor het medisch personeel vinden wij uiterst belangrijk. Hierdoor is dit gegeven ook doorgevoerd is in de vormgeving van de Combipool®. Zo biedt dit verlosbad niet alleen een optimale zitpositie voor de vrouw in het bad, maar ook een goede bereikbaarheid en werkhouding voor het medische personeel.

Een uniek en geliefd bad dat niet zonder reden bekroond is met de IF Design Award 2022! Onze produktspecialisten zullen u graag verder willen informeren over het onderscheidende vermogen van de CombiPool®, en/of over het andere productaanbod van Medipax, tijdens het Hoofdvroedvrouwencongres. Een mogelijkheid tot het bezoeken van de stand zal plaatsvinden tijdens het onthaal van 8:00-9:00 uur en tijdens de lunch van 12:00-13:00 uur.

Voor meer informatie of vragen over Medipax en/of ons productaanbod, kunt u contact opnemen met onze produktspecialisten op 0492 – 56 01 36. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen via het contactformulier op de website alsmede via het e-mailadres info@medipax.nl