Een overzicht van onze soorten

Bevallingsbaden

Bij de ontwikkeling van dit bevalbad werd de nieuwste kennis, ervaring en know-how omtrent de onderwatergeboorte doelmatig omgezet in de praktische uitvoering van het verlosbad. Het bevallingsbad kan vanzelfsprekend ook gebruikt worden als relaxatiebad. Het biedt geborgenheid aan de moeder in wording, en dankzij de grote, vlakke bodem is er voldoende ruimte voor ontspanningsoefeningen. De rand, die breed genoeg is om een goede grip te kunnen bieden en die in zijn totaliteit om het bad heen is aangebracht, alsmede de beide handgrepen geven meer dan voldoende houvast bij de verschillende houdingen van de vrouw. Comfort, veiligheid, en hygiëne staan bij onze bevalbaden hoog in het vaandel.

Medipax heeft inmiddels een veelvoud aan bevallingsbaden geleverd in de Benelux:

Bevallingsbad Active Birth Pool 360

De samenwerking tussen Febromed en Active Birth Pools heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuw geoptimaliseerd bevallingsbad, de Active Birth Pool 360. Door het combineren van kennis heeft men met dit bad eigenlijk het beste van de 2 werelden samengebracht in één nieuw verlosbad.

Lees meer

Bevallingsbad Nova-Relax® Basic Line

Het Nova-Relax® bevallingsbad en relaxatiebad is een kwalitatief hoogwaardig en gebruiksvriendelijk bevallingsbad. Comfort, veiligheid, en hygiëne staan bij onze producten hoog in het vaandel. De Basic- Line biedt alles wat nodig is om op een ontspannen manier te kunnen bevallen.

Lees meer

Bevallingsbad Nova-Relax® Comfort Line

Het Nova-Relax® bevallingsbad is arbeidsinstrument en filosofie tegelijkertijd. De optimale vormgeving, de aaneensluiting van elementen en de optimaal afgestemde toebehoren bieden de barende vrouw het hoogste comfort, veel bewegingsvrijheid en zekerheid.

Lees meer

Bevallingsbad Generosa

Het Generosa bevallingsbad is een kwalitatief hoogwaardig en gebruiksvriendelijk verlosbad. Dit van origine Zwitserse bevalbad staat voor comfort, veiligheid en hygiëne. Het bad kan worden uitgebreid met diverse opties waaronder een trapje voor het veilig in en uitstappen.

Lees meer

Bevallingsbad Active Birth Pool

De zachte, ronde contouren en de organische vorm zorgen ervoor dat dit bevallingsbad met name aantrekkelijk, uitnodigend en passend is vanuit zowel emotioneel als fysiek perspectief.

Lees meer

Wat zeggenProfessionals over ons

Het AZ Sint-Jan te Brugge gebruikt de Variotrac® en de Duoetto® in combinatie met het verlosbad.

AZ Sint-Jan Brugge

Hoofdvroedvrouw

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.