Een overzicht van onze

Bevallingsbaden

Bij de ontwikkeling van dit bevalbad werd de nieuwste kennis, ervaring en know-how omtrent de onderwatergeboorte doelmatig omgezet in de praktische uitvoering van het verlosbad. Het bevallingsbad kan vanzelfsprekend ook gebruikt worden als relaxatiebad. Het biedt geborgenheid aan de moeder in wording, en dankzij de grote, vlakke bodem is er voldoende ruimte voor ontspanningsoefeningen. De rand, die breed genoeg is om een goede grip te kunnen bieden en die in zijn totaliteit om het bad heen is aangebracht, alsmede de beide handgrepen geven meer dan voldoende houvast bij de verschillende houdingen van de vrouw. Comfort, veiligheid, en hygiëne staan bij onze bevalbaden hoog in het vaandel.

Bevallingsbad CombiPool

Het allernieuwste verlosbad van Febromed is niet alleen wat betreft het design uniek. In dit bad zijn alle ervaringen van de afgelopen decennia samengebracht. De Combipool combineert de voordelen van de diverse verlosbaden en is het absolute top model van de Febromed bevallingsbaden.
Lees meer

Bevallingsbad Nova-Relax®

Het Nova-Relax® bevallingsbad is arbeidsinstrument en filosofie tegelijkertijd. De optimale vormgeving, de aaneensluiting van elementen en de optimaal afgestemde toebehoren bieden de barende vrouw het hoogste comfort, veel bewegingsvrijheid en zekerheid.
Lees meer

Bevallingsbad Active Birth Pool 360

De samenwerking tussen Febromed en Active Birth Pools heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuw geoptimaliseerd bevallingsbad, de Active Birth Pool 360. Door het combineren van kennis heeft men met dit bad eigenlijk het beste van de 2 werelden samengebracht in één nieuw verlosbad.
Lees meer

Bevallingsbad Princess Birth Pool

Het Princess bad is compact vormgegeven en het kleinste verlosbad in onze protfolio. Het bad wordt tegen de de wand geplaatst. Ondanks de compacte vormgeving biedt het bevallingsbad voldoende bewegingsvrijheid en de extra brede rand zorgt voor comfort en voldoende houvast.
Lees meer

Wist u dat?

Medipax heeft inmiddels een veelvoud aan bevallingsbaden geleverd in de Benelux

Maxima Medisch Centrum Veldhoven

Vier borstvoedings- en buidelstoelen naar volle tevredenheid intensief in gebruik.

AZ Sint-Jan Brugge

Al jaren maken wij naar tevredenheid gebruik van de Variotrac® en de Duoetto® in combinatie met het verlosbad.

AZ Delta Roeselaere – België

Al jaren met groot genoegen de twee Generosa bevallingsbaden, twee Variotrac’s® met plafondbevestiging, de Duoetto® en diverse borstvoedingsstoelen in gebruik.

Een greep uit

Ons klantenbestand

Woosh

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring

Wist u dat?

Wij kunnen ook uw verloskamer volledig inrichten