Een overzicht van onze

(Bevallings) stoelen

U vindt hier een uiteenzetting van onze diverse uitvoeringen van de borstvoedings- en buidelstoelen in combinatie met onze bevallingsstoelen. Onze stoelen maken samen met de partner bevallen op een aangename en comfortabele manier mogelijk. Met gymnastische oefeningen voor het ontspannen van de buik- en bekkenbodemspieren beginnen de voorbereidingen voor een zachte geboorte in een ontspannen atmosfeer. Onze bevallingsstoelen zijn op deze filosofie gebaseerd en ontwikkeld.

Multitrac® bevallingsstoel

Met gymnastische oefeningen voor het ontspannen van de buik- en bekkenbodemspieren beginnen de voorbereidingen voor een zachte geboorte in een ontspannen atmosfeer. De Multitrac® is geschikt om op iedere plaats te gebruiken door de geïntegreerde liaan.
Lees meer

AZ Delta Roeselaere – België

Al jaren met groot genoegen de twee Generosa bevallingsbaden, twee Variotrac’s® met plafondbevestiging, de Duoetto® en diverse borstvoedingsstoelen in gebruik.

OLVG Amsterdam

Wij gebruiken al vele jaren met veel plezier de Dullstein® baarkruk, Pelviball® en grote voetenmat van Medipax.

ZNA Middelheim Antwerpen

Zeer tevreden met de 12 op maat gemaakte statische haken voor het ziekenhuis.

Een greep uit

Ons klantenbestand

Woosh

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring