08 augustus 2022

De diverse uitvoeringen van ons GetUp® systeem

Na een aantal maanden geleden het GetUp® ondersteuningssysteem voor de afdeling radiologie geïntroduceerd te hebben, hebben de ontwikkelingen bij Febromed niet stilgestaan. Hierdoor presenteren wij u maar liefst drie gloednieuwe variaties op het originele GetUp® systeem! Deze variaties bestaan uit: de GetUp® voor radiologie – plafondbevestiging, de GetUp® voor radiologie – multilift en de GetUp® voor stralingstherapie.

GetUp® voor stralingstherapie

Het GetUp® systeem

De basis van ons GetUp® systeem is in iedere uitvoering gelijk gebleven. Zo hebben alle GetUp® systemen een mechanisch aangedreven draaiarm zonder elektrische motor of kabel, waardoor deze erg duurzaam is. Ook is ieder GetUp® systeem ontwikkeld ter ondersteuning van zowel de patiënt als het personeel, waardoor men zich zelfstandiger voelt en personeel ontlast wordt. Hierdoor draagt het GetUp® systeem altijd bij aan een ergonomisch verantwoorde werkhouding voor zowel patiënt als medewerker.

Er zijn echter een aantal cruciale verschillen tussen onze diverse GetUp® systemen:

 

De GetUp® voor radiologie – multilift 

De Febromed GetUp® voor radiologie type multilift is een speciale verzwaarde uitvoering van ons GetUp® systeem, geheel aangepast voor een gebruiksvriendelijk en veilig gebruik van de multilift. Door het stevige ondersteuningssysteem ontstaat er een mogelijkheid om patiënten door middel van een geïntegreerd tilsysteem volledig op te tillen en naar de onderzoekstafel te verplaatsen. Hierdoor bespaart de multilift de installatie van twee afzonderlijke systemen in uw ziekenhuis en dekt het een breder scala aan patiënten dan ons GetUp® systeem. Deze op maat gemaakte oplossing kan net zoals de GetUp® 360° draaien en iedere 15° gefixeerd worden.

De GetUp® voor radiologie – plafondbevestiging

De Febromed GetUp® voor radiologie type plafondbevestiging is een goed en voordelig alternatief voor ons GetUp® systeem. Ondanks de minder dynamische plafondbinding kan deze zonder veel moeite opnieuw opgehangen worden, waardoor dit systeem ook de mogelijkheid biedt in posities te variëren. Daarnaast kan de driehoek verbinding gewijzigd worden door eenvoudig aan de hendel te trekken. Hierdoor is het herpositioneren van de patiënt in een mum van tijd gedaan en gemakkelijk voor zowel patiënt als personeel. Daarom biedt de GetUp® met plafondbevestiging een kostenefficiënte maatwerkoplossing voor de ondersteuning van uw patiënten en personeel.

De GetUp® voor stralingstherapie

De Febromed GetUp® voor stralingstherapie biedt een gerichte oplossing voor de complexe ruimtes van stralingstherapie. Deze ruimtes bevatten door de verscheidenheid aan bestralingsapparatuur een beperkte plafondruimte. Hierdoor heeft Febromed een speciale constructie ontworpen waardoor het GetUp® systeem ook in deze ruimtes geïntegreerd kan worden. Deze op maat gemaakte oplossing kan net zoals ons GetUp® systeem 360° draaien en iedere 15° gefixeerd worden.

 

Omdat alle GetUp® systemen een maatwerk oplossing bieden, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en toepassingen binnen uw organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze productspecialisten op 0492 – 56 01 36. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen via het contactformulier op de website alsmede via het e-mail adres: info@medipax.nl.