14 oktober 2022

Veilig in- en uitstappen met Febromed verlosbaden

Bij de aanschaf van kostbare producten, zoals bevallingsbaden, moeten weloverwogen keuzes gemaakt worden. Bepaalde kwaliteitseisen betreffende functionaliteit, veiligheid, hygiëne, en ergonomie zullen de keuze bij de aanschaf sterk beïnvloeden. CE- en ISO certificering speciaal voor medisch gebruik garanderen voor u en uw ziekenhuis een aantal van deze facetten. Daarom zijn nagenoeg alle producten van Medipax/Febromed voorzien van deze officiële keurmerken. Maar, met alle zekerheden die deze keurmerken bieden, ze garanderen niet specifiek een veilige in- en uitstap van het bevallingsbad! 

Bevallingsbad CombiPool
Ervaringen met al onze bevallingsbaden én klanten hebben ons geleerd dat een veilige in- en uitstap zowel door de gebruikers als het personeel, als één van de belangrijkste facetten van het verlosbad wordt gezien! Een aantal bevallingsbaden beschikken echter niet over een dergelijke instap, waarbij ook nog meegenomen dient te worden dat het trapje “ gezekerd” dient te zijn. Zoals bij al onze baden: onder de rand van het verlosbad waardoor het trapje NOOIT weg zal kunnen schuiven bij gebruik

 

Medipax garandeert hierdoor een veilige in- en uitstap voor de zwangere vrouw. Onze trappen hebben brede treden en zijn tevens voorzien van antislip waardoor de benodigde veiligheid tijdens het betreden van onze verlosbaden gewaarborgd is. Daarnaast is de trap gemakkelijk te positioneren rondom het bad, waarnaar deze zich fixeert onder de badrand en voorkomen wordt dat de trap kan kantelen of wegschuiven. Dit in combinatie met de roestvrijstalen leuning, zorgt voor optimale veiligheid en stabiliteit tijdens het instappen.