29 april 2022

Waarom Medipax?

Jarenlange ervaring, gecombineerd met innoverende designs, hoge kwaliteitseisen en klantvriendelijkheid, hebben geleid tot een ongekende expertise op het vakgebied van ergonomisch ontwikkelde bevallingsproducten. Hierdoor is Medipax, als exclusieve vertegenwoordiger van de Benelux, uitgeroepen tot één van de grootste inrichters van verloskamers, neonatologie en radiologie.

Bevallingsbaden expert in hygiëne en veiligheid

Dit is waarom wij een grote vertegenwoordiger zijn:

  1. Ieder product is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande medici, zodat deze aansluiten op de wensen en belangen van het zorgpersoneel.
  2. De producten van Medipax zijn ontwikkeld met het oog op het comfort van de vrouw, zodat deze volledig kan ontspannen tijdens haar bevalling.
  3. Medipax ervaart hygiëne als een essentieel onderdeel van haar bevallingsproducten, waardoor ieder product makkelijk gereinigd en gedesinfecteerd kan worden.
  4. Ieder product is ISO gecertificeerd voor medische doeleinden waardoor er voldaan wordt aan de Europese eisen voor veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.
  5. De productmaterialen worden zorgvuldig samengesteld zodat deze voldoen aan alle eisen: comfortabel, duurzaamheid, waterdichtheid, onderhoudsvriendelijkheid en brandveiligheid.
  6. Door een optimaal ergonomische vormgeving van producten, kunnen deze aangepast worden aan persoonlijke wensen en eisen waardoor het desbetreffende product geoptimaliseerd kan worden voor ieder gebruik.
  7. Medipax investeert in samenwerkingen tussen andere aanbieders van kwalitatief hoogwaardige bevallingsproducten, waardoor het productaanbod zowel uitgebreid als geïnnoveerd wordt en er altijd een product zal aansluiten op uw wensen.
  8. Een klantgerichte visie is een vereiste voor Medipax, waardoor u van ons als leverancier, hetzelfde mag verwachten als wij van onze buitengewoon kwalitatieve producten verwachten.

 

Voor meer informatie of vragen over Medipax en/of ons productaanbod, kunt u contact opnemen met onze produktspecialisten op 0492 – 56 01 36. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen via het contactformulier op de website alsmede via het e-mailadres info@medipax.nl.